CSAKMARKETING.HU

 

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!


 

Tisztán akarja látni az üzletmenet összefüggéseit, kiszűrni és kijavítani rendszerek hibáit, pontosan meghatározni a célokat, megfogalmazni és kommunikálni a munkatársak számára a fogyasztók felé követendő utat, megszólítani és gyümölcsöző kapcsolatba kerülni Partnerekkel és Ügyfelekkel? Hisszük, ez csak marketing.

 

Fejlessze marketingtevékenységét komplex szakmai stábbal, amivel időt nyer, és profitot termel!

 

Lerövidül a markertingprogramok tervezésének, szervezésének átfutási ideje, valamint a kreatív gyártásokra, a médiumokkal történő tárgyalásra, kapcsolattartásra szánt idő.

 

A folyamat gyorsabb, és sokkal eredményesebb!

 

csapatjáték, ügyfelek, marketingkommunikáció

 

Marketingstratégiákat, terveket, cselekvési programokat és marketingkommunikációs kampányokat készítünk. Ha a  címre röviden vázolja, milyen problémára várna megoldást tőlünk, 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

 

 

Csák Teodóra
A marketing számunkra több, mint céltudatos üzletviteli tevékenység: nyitott szemmel járni, tanulni; sikerek és kudarcok összefüggéseit kutatni; tisztességes üzleti magatartást tanúsítani; megbecsülni munkatársakat, megbízókat, partnereket, a lehetőségeket, a bázist, amiből töltődünk, az egészséget, a napi örömöket! A marketing, szemlélet az üzleti tevékenységhez, hozzáállás az Élethez.
Csák Teodóra ügyvezető